Värmdö 30 – Attefallshus

Serien Värmdö i V-format erbjuder en unik och flexibel bostadslösning som är skapad för att passa både de som vill bo året runt och de som söker en sommarbostad. Med tre olika storleksalternativ – 70 kvm, 50 kvm och 30 kvm – samt en tilläggsbastu kan du anpassa ditt boende efter dina specifika behov och önskemål. Dessa bostäder är konstruerade med limmad enkelfaspanel, som har behandlats med en exklusiv trälasyr. Resultatet är en riktig elegans som ger varje hus en tidlös skönhet och en hållbar yta som tål olika väderförhållanden.

Går du i husdrömmar?

Vi har lösningen på alla dina tankar och funderingar. Våra husmodeller är det självklara valet för dig som vill göra ditt hem till något alldeles extra. Med våra exklusiva arkitektritade hus får du ett modernt och spännande boende som helt och hållet skräddarsys efter just dina önskemål. Våra arkitekter har lång erfarenhet av att rita unika bostäder som är lika estetiskt tilltalande som de är praktiska och säkra.

Förverkliga din dröm

Oavsett om du väljer att bo året runt eller bara under sommarsäsongen, är Värmdö-bostäderna utrustade med utmärkt isolering. Om du har barn kommer de att ha en trygg och lugn miljö att leka och utforska i. Detta skapar en fridfull atmosfär inomhus, vilket gör dessa hem idealiska för avkoppling och vila efter en hektisk dag. För dem som önskar en extra yta för avkoppling finns möjligheten att inkludera en bastu . Bastun erbjuder en plats att varva ned och njuta av kvällar, oavsett om det är mitt i vintern eller efter en lång dag på jobbet.

Bygg för framtiden och väx med ditt hus

Mångsidig bostadslösning

Sammanfattningsvis är Värmdö-serien i V-format en mångsidig bostadslösning som passar alla som önskar en lugn och harmonisk livsstil. Oavsett om du föredrar att bo året runt eller bara under sommarsäsongen, kommer dessa eleganta hus att erbjuda dig en fridfull och tyst tillvaro som du och Din familj kommer att älska.