Värmdö 10 - Bastu

Bastun erbjuder en plats att varva ned och njuta av kvällar, oavsett om det är mitt i vintern eller efter en lång dag på jobbet. 

Dessa bostäder är konstruerade med limmad enkelfaspanel, som har behandlats med en exklusiv trälasyr. Resultatet är en riktig elegans som ger varje hus en tidlös skönhet och en hållbar yta som tål olika väderförhållanden.

Går du i husdrömmar?

Vi har lösningen på alla dina tankar och funderingar. Våra husmodeller är det självklara valet för dig som vill göra ditt hem till något alldeles extra. Med våra exklusiva arkitektritade hus får du ett modernt och spännande boende som helt och hållet skräddarsys efter just dina önskemål. Våra arkitekter har lång erfarenhet av att rita unika bostäder som är lika estetiskt tilltalande som de är praktiska och säkra.

Förverkliga din dröm

Oavsett om du drömmer om ett mysigt hus på 50 kvm eller om ett lite större 70 kvm hus, har vi båda två att leverera. Vår lilla bastu med en yta på 10 kvm är utformad för att skapa en avkopplande atmosfär och det 30 kvm stora attefallshuset kan ha en mångsidig användning såsom ett gästhus, ett hemmakontor eller en extra bostadsyta för familjen. Kontakta oss idag och få svar på frågor du undrar över!