Gotland

Upptäck huserien Gotland – en fantastisk kollektion av husmodeller i olika storlekar, inklusive 70 med eller utan tillbyggt utedel samt gäststuga på 15 kvm, 50 och 30 kvadratmeter och en bastu. Dessa hus är skapade för att erbjuda både stil och funktionalitet. Med en fasadpanel som behandlas med järnvitriol får varje hus i Gotland-serien en unik och naturlig charm. Det plåttak ger inte bara en modern touch, utan är också hållbart och långvarigt. Stora fönsterpartier är en framträdande funktion i dessa hus, vilket ger rikligt med naturligt ljus och en känsla av rymd. En kraftig konstruktion på vikdörrar och avancerade beslagsystem gör att stor yta i vardagsrummet kan öppnas upp. Du kan öppna upp väggen och omvandla innerummet till ett uterum och använda utekök när vädret tillåter.

Väggarna och tak är tillverkade av träpanel, vilket ger en varm och inbjudande atmosfär. Dessutom har vi inkluderat vitmålade delar för att skapa en elegant kontrast. 

Golvet i Gotland-husen är gjort av microcement, vilket ger en snygg och modern yta som är enkel att rengöra och underhålla. Oavsett om du letar efter ett kompakt boende eller en rymligare bostad, har huserien Gotland något att erbjuda. Varje hus är noggrant utformat för att möta dina behov och skapa en bekväm och funktionell livsmiljö. 

Utforska huserien Gotland idag och upptäck det perfekta hemmet för Dig och din familj.