En investering
i din kropp och själ.

Gotland 10 - Bastu

Upptäck huserien Gotland – en fantastisk kollektion av husmodeller i olika storlekar, inklusive 70 med eller utan tillbyggt utedel samt gäststuga på 15 kvm, 50 och 30 kvadratmeter och en bastu.
Med en fasadpanel som behandlas med järnvitriol får varje hus i Gotland-serien en unik och naturlig charm. Det plåttak ger inte bara en modern touch, utan är också hållbart och långvarigt.

Bastur i naturträ

En varm bastu är en stor lyx om du uppskattar den rogivande värmen. Har du turen att bo i närheten utav havet eller på en sjötomt så är en bastustuga en enorm stämnings höjare. Bygg din egen bastustuga med oss i trädgården. I vårt omfattande sortiment finns det något för alla smaker. Du kan välja på det traditionella utseendet eller om du tycker en mer modern stil passar i er trädgård så hittar ni även det hos oss. Vår Gotland bastu förenar klassiskt hantverk med moderna skandinaviska timmerdesigner.

Förverkliga din dröm

Oavsett om du drömmer om ett mysigt hus på 50 kvm eller om ett lite större 70 kvm hus, har vi båda två att leverera. Vår lilla bastu med en yta på 10 kvm är utformad för att skapa en avkopplande atmosfär och det 30 kvm stora attefallshuset kan ha en mångsidig användning såsom ett gästhus, ett hemmakontor eller en extra bostadsyta för familjen. Kontakta oss idag och få svar på frågor du undrar över!